Front-end Developer

the Netherlands

Functie omschrijving

Wij zoeken een Front-end Developer die financiële criminaliteit wil bestrijden. Iemand die een expert wil worden in ons product CAPTURE. Dit is een nieuw product voor het opsporen en voorkomen van financial crime. Durf jij deze unieke uitdaging aan te gaan?

Wie zijn wij?

Wij zijn Belleron, een pionier in de bestrijding van financial crime en terrorismeproblemen. Wij helpen banken over de hele wereld door ze te beschermen tegen fraude, hacking en APT-aanvallen. Wij vinden het belangrijk om het vertrouwen in financiële instellingen te beschermen.

Grote namen uit de financiële wereld behoren tot onze portefeuille. Wij helpen onze klanten niet alleen vanuit een consultancy positie, maar ook met onze producten. Zo brengen we binnenkort CAPTURE op de markt. Dit product houdt criminelen tegen als alle andere barrières niet voldoende blijken te zijn. Je snapt: hier zijn we enorm trots op!

Wat houdt de functie in?

Als Front-end Developer ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Wij werken volgens de Agile methode en al het werk dat gedaan moet worden is georganiseerd in een tweewekelijkse sprint. Tijdens de sprint backlog worden de stories besproken en verdeeld, jij bepaalt zelf welke jij gaat oppakken. Je houdt je bezig met ons nieuwe product. Je werkt samen met de Product Owner om nieuwe schermen en ideeën uit te werken in prototypes en daarna in het product te realiseren. Je zorgt ervoor dat binnen de afgesproken tijd een oplossing wordt geleverd die voldoet aan de kwaliteitsnormen. Jij houdt continu het overzicht over het proces en zorgt regelmatig voor een statusupdate. Wanneer jij ruimte ziet voor verbeteringen in het proces, initieer je deze en voer je ze door.

Waarom ga je dit doen?

Omdat jij als Developer wilt werken met de nieuwste technologieën. Jij werkt aan het eigen product van Belleron: CAPTURE. Dit product gaat over de hele wereld de kwaliteit van de opsporing van bad guys verhogen, hoe gaaf is dat! Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor nieuwe ontwerpen binnen de steeds veranderende IT-wereld. Door jouw proactieve instelling blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. En omdat jij altijd in oplossingen denkt, is ‘nee’ voor jou geen optie. Jij gaat door totdat het maximale behaald is, alleen dan ga jij met een goed gevoel naar huis.

Welke werkzaamheden kun je verwachten tijdens een werkdag

Je ontwerpt, programmeert en test en implementeert de web user interface van CAPTURE. Jij vertaalt de functionele wensen van opdrachtgevers naar concrete technische oplossingen. Ook houd jij je bezig met vraagstukken op het gebied van usability en toegankelijkheid. Als jij mogelijkheden tot verbetering ziet, overleg je dit met collega’s en zorg je dat ook zij deze verbetering willen doorvoeren. Dit alles doe je vanuit een klein team, je hebt dus veel zeggenschap.

De functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde IT-opleiding op HBO niveau;
  • Je bent zeer ervaren in Angular (versie 4);
  • Je hebt gedegen kennis van JavaScript;
  • Ervaring hebben met het ontwerpen van server side web services is een pre;

Deze eigenschappen passen bij jou:

  • Je bent zelfredzaam. Je kunt zelfstandig werken aan taken die zijn toegewezen in een project.
  • Je bent communicatief vaardig. Niet alle collega’s zijn Nederlands sprekend, maar doordat jij net zo gemakkelijk in het Engels communiceert, is dit voor jou geen enkel probleem.
  • Je houdt goed overzicht over de verschillende projecten. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en je handelt hier resoluut naar. Je bent niet bang om je verantwoordelijkheid te nemen.
  • Je denkt in oplossingen. Soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Maar altijd heb je de wens van de klant voorop staan.
Geldt een deel van de bovenstaande eigenschappen voor jou? Apply now!